Logopedie Velp

Logopedie Velp

Locatie

Voor de logopedie Velp zijn wij gehuisvest in het Paramedisch Centrum (fysiotherapie Poos) aan de Stationsstraat 32. In dit mooie ruime pand zijn diverse disciplines aanwezig. Dat biedt mooie samenwerkingsmogelijkheden. Onder een dak wordt er gemakkelijker en frequenter overleg gevoerd. Ook kunnen gecombineerde behandelingen gegeven worden. Dit gebeurt frequent bij met name kinderen die zowel fysiotherapie als logopedie nodig hebben.

Logopedie voor kinderen en volwassenen

Wij verzorgen de logopedie Velp bij kinderen en volwassenen.
Kinderen komen vaak bij ons voor logopedie als zij moeite hebben met de spraak- of taalontwikkeling. Maar ook als zij afwijkend mondgedrag hebben en afwijkend slikken, zoals met de tong tussen de tanden. Evelyn Haisma en Katja Kuif zijn hierin gespecialiseerd. Zij werken met de Oro- myofunctionele therapie (OMFT).
Ook zijn wij gespecialiseerd bij logopedie Velp in lees- en spellingproblemen.

taal bij logopedie Velp

In Velp beschikken wij over twee behandelkamers met zeer veel therapie- en speelmateriaal. Hierdoor zijn en blijven de kinderen en volwassenen bij logopedie Velp goed gemotiveerd!
Volwassenen melden zich vaak aan bij ons voor logopedie bij onder meer het volgen van een cursus spraakafzien bij niet aangeboren doof- of slechthorendheid, stemklachten, ademhalingsproblemen, spraak- en of taalproblemen na een herseninfarct (dysartrie of afasie) of slikproblemen. Veelal worden de mensen met afasie en dysartrie aan huis behandeld. Janske Hogeweg is binnen ons Centrum gespecialiseerd in deze behandelingen.

Meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor kinderen en volwassenen die logopedie Velp nodig hebben, vindt u op de pagina logopedie van onze website.

Welke logopedisten zijn werkzaam in Velp

Voor logopedie Velp kunt u op alle dagen terecht. Katja Kuif, Tessa van Rikxoort, Nikki Ploeg, Angelique Sol, Lianne de Jong en Karlijn Bosveld staan voor u en uw kind klaar!
De werkdagen, e-mailadressen en praktijktelefoonnummers van de logopedist die u of uw kind behandelt, kun u de vinden op de pagina team van Logopedisch Centrum Renes.

Wij wensen u een aangename maar zeker ook deskundige behandeling bij logopedie Velp!