Facebook, Twitter en Google +

Logopedisch Centrum RenesNieuws en UpdatesFacebook, Twitter en Google +

Het tijdschrift voor Remedial Teaching heeft Logopedisch Centrum Renes als tip in hun tijdschrift geplaatst om via Facebook, Twitter en Google+ te volgen via de social media! Wij zijn uiteraard heel trots op het feit dat zij ons Centrum als nuttige informatiebron zien! Dat is ons doel: wij willen u graag van goede informatie voorzien op alle gebieden van ons vak. De social media als Facebook, Twitter en Google + benutten wij hiervoor om u zo goed mogelijk te bereiken.

De Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teaching is een beroepsvereniging van professionals die zich hebben gespecialiseerd in de specifieke ondersteuningsbehoeften van kinderen en volwassenen met leerproblemen of leerstoornissen.

Als u bij een van deze social media een account heeft en ons volgt, kunt u veel actuele informatie krijgen over de logopedie in het algemeen, over lezen, spelling en dyslexie, over de stem, het slikken zowel bij kinderen als volwassenen en allerlei andere zaken die te maken hebben met ons Centrum en ons vak!
Ook kunt u ons vragen stellen. Wij zullen uw vragen of reacties doorgaans binnen een paar uur beantwoorden.

Bovenaan deze Homepagina kunt u klikken op de links naar de diverse social media maar u kunt ons ook zoeken als u al een van deze social media gebruikt: Facebook  | Twitter | Google +