Contracten Zorgverzekeraars 2017

Logopedisch Centrum RenesNieuws en UpdatesContracten Zorgverzekeraars 2017

Contracten Zorgverzekeraars 2017
Ook voor 2017 heeft Logopedisch Centrum Renes contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars van Nederland.
Zo kunt u zonder zorgen altijd in ons Centrum terecht. U kunt zich in de meeste gevallen zonder verwijzing van de huisarts, specialist, tandarts of orthodontist bij ons aanmelden.
Dat kan via de Directe Toegang. In 2017 hebben CZ, OHRA, Delta Lloyd en De Friesland zorgverzekeraar geen Directe Toegang ingekocht. Als u bij een van deze maatschappijen verzekerd bent, dient u helaas wel altijd een verwijzing van uw (huis-)arts, specialist of tandarts te hebben voor logopedische behandeling.

Nadere informatie
Logopedie zit in het basispakket van de zorgverzekering. Dat betekent dat u voor logopedische behandeling niet aanvullend verzekerd hoeft te zijn.
Voor de basisverzekering dient u wel rekening te houden met het wettelijk vastgestelde eigen risico van 385 euro (dit is gelijk gebleven aan 2016). Dit geldt voor personen ouder dan 18 jaar. Voor kinderen tot 18 jaar geldt geen eigen risico. Zij krijgen de logopedische behandeling ALTIJD vergoed, zonder bijkomende kosten.

Wilt u meer informatie over de basisverzekering en het wettelijk vastgestelde eigen risico? Kijk dan op de site van de Rijksoverheid.