Contracten 2019

De contracten 2019 zijn met alle zorgverzekeraars weer getekend. In 2019 kunt u zonder zorgen voor logopedie voor u of uw kind in ons Centrum terecht. Wel zo prettig voor u als u geen facturen van ons krijgt die u zelf moet indienen. Dit wordt door ons rechtstreeks met uw zorgverzekeraar geregeld.

Contracten 2018 met de zorgverzekeraars zijn getekend

Logopedie zit in de basisverzekering, dat betekent dat u niet aanvullend verzekerd hoeft te zijn voor 100% vergoeding van de behandeling. Ook is er geen beperking in het aantal zittingen dat u of uw kind nodig heeft. Volwassenen van 18 jaar en ouder hebben wel het verplichte eigen risico van € 385,-. Dit is niet verhoogd ten opzichte van 2018.
Als u uw eigen risico nog niet verbruikt heeft, zult u de logopedische zittingen verrekend krijgen met het nog openstaande bedrag. Dit regelt de zorgverzekeraar met u.

Denkt u erover om van zorgverzekeraar te wisselen? Bij de consumentenbond kunt goed zorgverzekeraars vergelijken om te kijken of uw huidige zorgverzekering nog wel bij u past. Ook de Zorgverzekeringvergelijker is een handige website.